„Fit Kaloria” – Dieta pudełkowa

PONIEDZIAŁEK
Śniadanie
Twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką
Chleb żytni

II Śniadanie
Krem czekoladowy z awokado i brzoskwinią

Obiad
Kurczak curry z warzywami i czerwonym ryżem

Podwieczorek
Zupa krem z brokułów

Kolacja
Sałatka z burakiem, fetą i komosą ryżową
WTOREK
Śniadanie
Cynamonowa owsianka z jabłkami i rodzynkami

II Śniadanie
Pasta z ciecierzycy z suszonymi pomidorami
Pieczywo żytnie

Obiad
Pierś drobiowa z ananasem, kasza gryczana, surówka z białej kapusty

Podwieczorek
Chlebek bananowy

Kolacja
Sałatka z mozzarellą i szynką szwarcwaldzką
ŚRODA
Śniadanie
Roladki z cukinii z serkiem chrzanowym, pieczywo żytnie, sok marchwiowy

II Śniadanie
Koktajl malinowy

Obiad
Duszone polędwiczki wieprzowe z papryką i pieczarkami, ryż brązowy, surówka z marchwi i jabłka

Podwieczorek
Sernik na owsianym spodzie

Kolacja
Sałatka makaronowa z kurczakiem
CZWARTEK
Śniadanie
Pasta drobiowa z pomidorkami koktajlowymi, chleb żytni
Sok marchwiowo – jabłkowy

II Śniadanie
Chia pudding z mango

Obiad
Kaszotto z cukinią, indykiem i kurkami
Surówka z czerwonej kapusty

Podwieczorek
Krem z czerwonej soczewicy

Kolacja
Sałatka grecka
PIĄTEK
Śniadanie
Pasta z jaj i tuńczyka, chleb żytni, sałatka z pomidorkami

II Śniadanie
Koktajl borówkowy z otrębami

Obiad
Ryba pieczona w ziołach, frytki z batata, sałatka z buraczków i jabłka

Podwieczorek
Budyń jaglany z musem śliwkowym

Kolacja
Sałatka z awokado i suszonymi pomidorami