PONIEDZIAŁEK Śniadanie Twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką Chleb żytni II Śniadanie Krem czekoladowy z awokado i brzoskwinią Obiad Kurczak curry z warzywami i czerwonym ryżem Podwieczorek Zupa krem z brokułów Kolacja Sałatka z burakiem, fetą i komosą ryżową |
---|
WTOREK Śniadanie Cynamonowa owsianka z jabłkami i rodzynkami II Śniadanie Pasta z ciecierzycy z suszonymi pomidorami Pieczywo żytnie Obiad Pierś drobiowa z ananasem, kasza gryczana, surówka z białej kapusty Podwieczorek Chlebek bananowy Kolacja Sałatka z mozzarellą i szynką szwarcwaldzką |
ŚRODA Śniadanie Roladki z cukinii z serkiem chrzanowym, pieczywo żytnie, sok marchwiowy II Śniadanie Koktajl malinowy Obiad Duszone polędwiczki wieprzowe z papryką i pieczarkami, ryż brązowy, surówka z marchwi i jabłka Podwieczorek Sernik na owsianym spodzie Kolacja Sałatka makaronowa z kurczakiem |
CZWARTEK Śniadanie Pasta drobiowa z pomidorkami koktajlowymi, chleb żytni Sok marchwiowo – jabłkowy II Śniadanie Chia pudding z mango Obiad Kaszotto z cukinią, indykiem i kurkami Surówka z czerwonej kapusty Podwieczorek Krem z czerwonej soczewicy Kolacja Sałatka grecka |
PIĄTEK Śniadanie Pasta z jaj i tuńczyka, chleb żytni, sałatka z pomidorkami II Śniadanie Koktajl borówkowy z otrębami Obiad Ryba pieczona w ziołach, frytki z batata, sałatka z buraczków i jabłka Podwieczorek Budyń jaglany z musem śliwkowym Kolacja Sałatka z awokado i suszonymi pomidorami |